Connect with us
Publicitate

Eveniment

O casă din Bran a fost ţinta hoţilor! Proprietarul a rămas fără 17.000 de lei, după ce tâlharii au spart locuinţa

Publicat

pe

O casă din localitatea Bran a fost ținta unui jaf, însă răspunsul prompt al polițiștilor din cadrul Poliției Stațiunii Bran a dus la rezolvarea a cazului. Proprietarul imobilului a făcut apel la autorități pe data de 3 decembrie, după ce a descoperit că din locuință îi dispăruse suma de 17.000 de lei în circumstanțe neelucidate.

Publicitate

În urma sesizării, forțele de ordine au demarat imediat investigații, care au dus la identificarea presupusului autor al furtului. Un tânăr în vârstă de 25 de ani, domiciliat în orașul Zărnești, a fost adus la sediul poliției pentru audieri.

În urma confruntării cu probele existente, polițiștii au dispus reținerea bărbatului și transferul acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluția legală adecvată.

Publicitate

Locuitorii din Bran pot respira ușurați, știind că autorul furtului a fost prins și adus în fața justiției. Poliția își continuă eforturile pentru a asigura siguranța comunității și pentru a aduce în fața legii pe cei care încalcă ordinea publică.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes