Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / O casă de vacanță din Predeal a fost devastată de un urs. Animalul a intrat în locuință și a făcut prăpăd

Publicat

pe

Ursul a dat, din nou, atacul acum două nopţi într-o casă de vacanţă, din staţiunea Predeal. Sălbăticiunea a spart o uşă dublă, din sticlă, şi a devastat locuinţa, la doar trei ore după plecarea proprietarului. În timp ce autorităţile locale ridică din umeri, proprietarul a rămas cu pagubele, anunță observatornews.ro.

Animalul sălbatic a ajuns la una dintre intrări, a forţat geamul, a încercat să intre, dar pentru că nu a reuşit a căutat o altă intrare. Pe cealaltă parte a casei ursul a reușit să spargă ușa la un balcon și a intrat în casă.

Ușa de sticlă a fost spartă, iar cioburile s-au împrăștiat pe jos. Sălbăticiunea a pătruns în locuință. a mers la parterul casei și s-a îndreptat direct spre bucătărie acolo unde a dat atacul la frigider în căutare de hrană.

După ce s-a ospătat din frigider şi a lăsat dezastru în urma sa, animalul şi-a continuat nestingherit vizita prin casa de vacanţă. A urcat chiar şi la etaj, acolo unde se aflau dormitoarele.

Publicitate

„Pur şi simplu am fost, am stat în casa respectivă, am plecat, după aproximativ 3 ore după ce am plecat, deja ursul era în casă. Putea oricând să intre peste noi, putea oricând să vină peste familia mea, peste copiii mei”, a declarat Dr Felix Popescu, proprietarul casei, pentru aceeași sursă.

La Predeal urșii deja fac parte viaţa oamenilor și autoritățile nu pot pune capăt acestui pericol. Reprezentanții Primăriei Predeal au refuzat să facă orice comentariu despre situația creată sau despre măsurile dispuse în acest caz.

La nici 30 de minute după refuzul autorităților locale, ursul s-a întors exact în zona în care a intrat în casă. În prezent, singurele măsuri despre care localnicii și turiștii știu sunt mesajele RoAlert emise de pompierii militari, privind pericolul urșilor din Predeal.

urs predeal
play-sharp-fill

urs predeal

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes