Connect with us
Publicitate

Eveniment

O brașoveancă a murit în urma unui accident cumplit petrecut în Italia. Femeia a fost lovită de oglinda unei dube

Publicat

pe

Tragedie cumplită într-o familie de români stabilită în Italia. O femeie de 49 de ani, originară din Brașov, a murit după ce a fost lovită puternic la cap de oglinda unei dube, anunță unionesarda.it.

Publicitate

Mihaela se întorcea de la serviciu, iar în drum spre casă a fost lovită puternic de oglinda unei dube care circula cu viteză pe Drumul Național 387, care face legătura între Monserrato și Dolianova. Impactul violent i-a provocat răni grave la cap, iar medicii care au ajuns la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Brașoveanca se afla în Sardinia din anul 2011 și lucra ca îngrijitoare. Cu banii câștigați în Italia își ajuta cei doi copii, dar și soțul rămași acasă, în Brașov. Cea care a fost nevoită să recunoască trupul neînsuflețit al victimei a fost chiar sora ei care locuiește în provincia Cagliari. Distrusă de durere, ea le-a declarat jurnaliștilor italieni că „am pierdut o soră extraordinară, ea se afla aici pentru a-și ajuta familia din Transilvania”.

Soțul femeii urmează să ajungă în Italia pentru a începe procedurile de repatriere a cadavrului Mihaelei. Rudele ei au anunțat că înmormântarea va avea loc la Brașov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes