Connect with us
Publicitate

Eveniment

O bandă de hoţi de biciclete a fost prinsă de de poliţiştii braşoveni

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii brașoveni au dispus reținerea a trei tineri, după ce, în urma cercetărilor efectuate, a reieșit că aceștia ar fi bănuiți de comiterea unor furturi de biciclete.

Așadar, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov, Secției 3 Poliție, au demarat investigațiile după ce, la data de 7 iulie a.c., au fost sesizați succesiv de către două persoane vătămate cu privire la furtul a două biciclete din subsolul, respectiv de pe balconul blocului, în care acestea locuiesc.

În urma anchetei desfășurate, polițiștii au identificat persoanele bănuite, fiind vorba despre doi tineri, din localitățile Brașov și Ghimbav.

Mai mult, s-a stabilit că aceștia ar fi comis, în următoarea noapte, alte două furturi de biciclete, de pe balcoanele persoanelor vătămate, prin tăierea cablului antifurt. De data aceasta ar fi beneficiat de ajutorul unui complice, un tânăr de 18 ani, din municipiul Brașov.

Publicitate

În continuare, polițiștii au întreprins demersurile necesare și au recuperat cele patru biciclete sustrase.

Având în vedere aceste aspecte, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și au dispus, la data de 10 iulie a.c., măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de cele trei persoane bănuite și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes