Connect with us
Publicitate

Fapt divers

O asociaţie din Braşov face o bază de date cu oferte de cazare pentru refugiații ucrainieni

Publicat

pe

Publicitate

Asociatia Kastel Brașov întocmește o bază de date cu oferte de cazare din partea brașovenilor pentru refugiații din Ucraina. Acestea vor fi comunicate apoi Primăriei Brașov, pentru o mai bună gestionare a situației în momentul în care va fi nevoie.

„Am făcut un formular în care lumea se poate înscrie cu oferta lor de cazare pentru cetăţenii urcainieni ca să putem să gestionăm puţin acest val de simpatie al oamenilor care vor să ofere inclusiv spaţii de cazare. Le clasificăm să vedem fiecare ce are de oferit. E la nivel informaţie, nu e 100%, ne aşteptâm să vină un număr destul de însemnat de ucrainieni.”, a spus Virginia Alexandrescu, reprezentanta Asociației Kastel.

În plus, la sediul organizației de pe str. Lotrului nr. 14 sunt așteptați donatori cu pături, măști de protecție, produse de igienă și alimente neperisabile, care vor fi duse la graniță la începutul săptămânii viitoare, pentru cetățenii care au intrat deja în țară, transmite radiobrasovfm.ro.

„Prima dată avem nevoie ca oamenii să se înscrie pe formularul Google ca să ştim dacă au ofertă de cazare. Aceasta e prima şi cea mai importantă ca să contabilizăm aceste locuri. După avem nevoie de pături repede ca să fim pregătiţi. Tot ceea ce înseamnă mâncare, înseamnă mâncare neperisabilă, mâncare care nu necesită pregătire.”, a mai spus Virginia Alexandrescu,

Publicitate

Sunt acceptate doar produsele în stare bună și haine curate. Sacii în care sunt depozitate să aibă etichete cu câteva informații referitoare la natura produselor, iar în cazul articolelor vestimentare, pentru ce categorie de vârstă și sex sunt recomandate.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes