Connect with us
Publicitate

Eveniment

O armă neletală a fost găsit în maşina unui braşovean care circula prin Sânpetru

Publicat

pe

O armă neletală a fost găsită de poliţiştii braşoveni în maşina unui şofer braşovean care conducea în Sânpetru. Oamenii legii au găsit arma după un control care a avut loc pe linie rutieră. Acum şoferul este cercetat de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Publicitate

„În fapt, la data de 14 august 2022, în cadrul activităților desfășurate la nivelul județului Brașov, pe linie rutieră, precum și pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, în urma unui control efectuat asupra unui autovehicul oprit în trafic pe raza localității Sânpetru, din județul Brașov, polițiștii au identificat în interiorul acestuia o armă neletală, supusă autorizării.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că arma neletală este deținută fără drept de către conducătorul auto, identificat ca fiind un tânăr, în vârstă de 24 ani, din municipiul Brașov.”, a transmis IPJ Braşov.

Arma a fost confiscată, iar acum bărbatul de 24 de ani este cercetat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes