Connect with us
Publicitate

Eveniment

O agenţie de turism din Ucraina vrea să aducă cât mai mulţi turişti în Braşov: „Există un plan în acest sens, mai ales odată cu deschiderea aeroportului”

Publicat

pe

Publicitate
Turoperatorul ucrainean Join UP!, care a intrat pe piața locală în vara anului trecut, vrea să aducă și turiști străini în România, în special pe litoral și la Brașov, acolo unde s-a deschis și noul aeroport. Compania vrea să-și crească poziția pe plan local ca operator de turism charter. Ucrainenii au deja contracte cu peste 600 de agenții de la noi.

Join UP! a început să vândă vacanțe din toamna anului trecut spre Egipt, Turcia sau Spania. Intrarea turoperatorului ucrainean în România nu a venit pe fondul războiului, ci a venit ca un pas firesc în extinderea companiei, care are o prezență pe piețele din Ucraina, Republica Moldova, Kazahstan, Estonia, Letonia și Lituania, transmite Economica.net.

În plus, compania are în plan să aducă turiști străini în România, astfel că și țara noastră va figura printre ofertele turoperatorului, la fel ca stațiunile de pe litoralul bulgăresc, care sunt deja prezente în oferta sa.

„Există un plan în acest sens, mai ales odată cu deschiderea aeroportului din Brașov și Constanța, care va facilita accesul turiștilor străini în cele mai atractive zone turistice din România. Totuși, prioritatea în momentul de față rămâne stabilizarea pe piața internă ca operator de turism charter cu ieșiri către destinații precum Egipt, Turcia, Spania, Dubai și Zanzibar”, a declarat pentru Economica.net, Marius Surdu, CEO Join UP! România.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes