Connect with us
Publicitate

Turism

O agenție de turism din Brașov a scos la vânzare chartere spre Turcia și Grecia, cu plecare de pe aeroportul de la Ghimbav. Cât va costa o vacanță într-una dintre cele două destinații

Publicat

pe

sursa foto: facebook.com / Paralela45

Visul brașovenilor de a pleca în concediu cu zboruri directe din orașul de sub Tâmpa este tot mai aproape. O agenție de turism din Brașov a lansat pachete de vacanță spre două dintre cele mai cunoscute destinații din Turcia și Grecia. Paralela 45 a scos la vânzare curse charter cu plecare de pe aeroportul de la Ghimbav spre Antalya și insula Creta.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul agenției, primul zbor charter a fost programat pe data de 17 iunie 2023. Avionul ar urma să decoleze din Brașov la ora 18.00 și va ajunge în Antalya la ora 19.30. La întoarcere, aeronava va pleca din Turcia la ora 20.30 și va ajunge în Brașov la ora 22.00. Prețurile pachetelor early booking încep de la 415 euro de persoană, pentru un sejur de 7 nopți, la un hotel de 3 stele din Antalya. Tarifele pot depăși chiar și 1.000 de euro în cazul pachetelor alese la hotelurile luxoase din stațiunea turcească, unde serviciile sunt all inclusive. Oferta este valabilă pentru vacanțe cumpărate în perioada 17.06.2023 – 23.09.2023.

Cei care își doresc să ajungă în Grecia, pot alege pachetele care încep din data de 19 iunie 2023. Primul zbor charter spre insula Creta este programat la ora 15.35 și va ateriza la ora 17.40. La întoarcere, aeronava va decola de la Heraklion la ora 12.45 și va ajunge în Brașov la 14.50. Pentru aceste vacanțe ofertele încep de la 385 de euro de persoană, pentru un sejur de 7 nopți, la un hotel de 3 stele din insula elenă. Cel mai scump pachet ajunge la 1616 euro, la un hotel de 5 stele din Creta, pentru un sejur de 7 nopți.

La sfârșitul anului trecut au fost efectuate și zborurile de calibrare la aeroportul internațional Brașov – Ghimbav, iar în luna ianuarie urmează să fie realizată și cea de-a doua etapă, în cadrul căreia vor fi verificate procedurile de zbor. Autoritățile vor să finalizeze toată partea birocratică pentru ca aeroportul să fie inaugurat oficial pe data de 15 iunie 2023.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Observator

    9 ianuarie, 2023 at 9:56 pm

    Nici un aeroport din lume nu poate functiona pana cand nu are certificarea ICAO – International Civil Aviation Organisation,iar aceasta certificare nu se obtine de pe azi pe maine si in nici un caz nu se poate obtine pana la mijlocul lunii iunie ; pur si simplu nu inteleg cum atatia oameni de buna credinta pot merge dupa fenta cu atata usurinta !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes