Connect with us
Publicitate

Social

Nu vă relaxaţi prea tare. Poliţiştii din Brașov au dat 44 de sancţiuni pentru nepurtarea măştii de protecţie

Publicat

pe

Publicitate

Chiar dacă au intrat în vigoare mai multe măsuri de relaxare, şi pandemia de Covid-19 s-a domolit, autorităţile reamintesc că mai sunt reguli care trebuie în continuare respectate.

Potrivit comunicatelor transmise sâmbătă și duminică de Poliţia Brașov, în ultimele 48 de ore s-au dat 44 de sancţiuni pentru încălcarea normelor sanitare. Toate acestea, cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei, au fost pentru nepurtarea măştii de protecţie. Reamintim că purtarea măştii este în continuare obligatorie în spaţiile publice închise, dar şi în pieţe ori în staţiile mijloacelor de transport în comun şi în interiorul acestor vehicule.

În zilele de 4 şi 5 iunie, în acţiunile desfăşurate, poliţiştii brașoveni au verificat 667 de societăţi comerciale, magazine, restaurante, terase, hoteluri, pensiuni, pieţe, târguri, parcuri, zone de agrement, gări şi autogări. De asemenea, au fost verificate 164 de mijloace de transport persoane. Totodată, polițiștii au verificat aproximativ 1.370 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes