Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Noutăți la Bolt. A fost introdusă categoria Pet

Publicat

pe

Publicitate

Bolt a lansat o nouă opțiune pentru utilizatorii aplicației, gândită pentru cei care vor să-și transporte animalele de companie. Astfel, utilizatorii au de acum o categorie dedicată pentru a merge prietenul cel mai bun, dar există și anumite restricții.

Cu ocazia Zilei Animalelor de Companie, Bolt a adus în România o nouă opțiune pentru cei care folosesc platforma de mobilitate. Aceasta se numește Pet și, așa cum sugerează și numele, categoria îți permite să nu îți mai lași acasă animalul de companie atunci când comanzi un Bolt. Opțiunea a apărut încă din 2019 în alte țări vecine, cum ar fi Ucraina.

De acum înainte, nu mai este necesar ca utilizatorii să contacteze șoferii în avans, pentru a întreba dacă au voie să călătorească alături de prietenul necuvântător. Tot ce trebuie să facă este să selecteze categoria Pet, atunci când solicită o cursă, și vor putea aduce cu ei animalul de companie.

„În interesul siguranței și conform legislației în vigoare, posesorii de câini de talie mare trebuie să se asigure că animalele lor poartă botniță în spațiul public și pe durata călătoriei cu aplicația noastră. Pentru a oferi pasagerilor noștri siguranță și confort, le cerem posesorilor de animale de companie să respecte această cerință pe întreaga durată a călătoriei”, a subliniat Cristian Sălceanu, Country Manager Ride-hailing, Bolt România.

Opțiunea de transport este disponibilă începând de astăzi în 11 orașe – București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Brașov, Craiova, Oradea, Pitești, Timișoara, Ploiești și Sibiu – alături de cele existente deja, precum Bolt, Women for Women, Confort sau Green. În alte țări, Bolt cere clienților să folosească cuști, pătuțuri speciale sau alte modalități de transport și pentru animalele mai mici.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes