Connect with us
Publicitate

Economic

Noul magazin Leroy Merlin de pe Calea Bucureşti se deschide pe 13 mai

Publicitate

Publicat

pe

Noul magazin specializat în construcţii, decoratiuni si gradinarit, Leroy Merlin, de pe Calea Bucureşti îşi deschide porţile pe 13 mai. este cel de-al doilea magazin din municipiul Brasov, şi al 20-lea al retelei în întreaga Românie. Directorul noului magazin va fi Alexandru Florin Bisca.

Publicitate

„Decizia de a deschide un al doilea magazin în oraș a venit în urma cererii tot mai crescute de produse de bricolaj, susținută și de proiectele în construcții aflate în desfășurare, dar și de interesul brașovenilor pentru amenajarea și renovarea propriilor locuințe sau a altor proprietăți, mai ales că Brașovul este și un oraș turistic.”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.

Magazinul va avea un format mai mic, de circa 6.000 de metri pătrați și 100 de angajați, procesul logistic urmând să fie mai complex. Leroy Merlin mai are un magazin în oraș, iar cel pe care îl construiește în prezent va funcționa în strânsă legătură cu primul.

Francezii de la Leroy Merlin au încheiat anul 2020, în România, cu afaceri de 2,5 miliarde de lei, în ciuda închiderilor de magazine din luna martie. Grupul specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, se așteaptă la afaceri în creștere în 2021, de 3 miliarde de lei, și va deschide cel puțin trei noi magazine până în 2024.

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes