Connect with us
Publicitate

Util

Nouă linii RATBV vor circula după program prelungit pe perioada Oktoberfest. Care va fi orarul autobuzelor și al troleibuzelor în cele 11 zile de festival

Publicat

pe

La solicitarea Primăriei Municipiului Brașov, în perioada 31 august – 10 septembrie 2023 RATBV va suplimenta semnificativ oferta de transport spre zona Gara CFR Brașov – Tractorul. Măsura este determinată de faptul că în în intervalul menționat, pe strada Turnului se va desfășura ”Oktoberfest Brașov”, eveniment la care sunt așteptați un număr mare de participanți.

Publicitate

De asemenea, RATBV va susține aceste suplimentări ale ofertei de transport pentru a permite brașovenilor și turiștilor să bea liniștiți o bere, fără grija condusului autoturismului până acasă.

Astfel, de joi, 31 august și până duminică, 10 septembrie, inclusiv, autobuzele și troleibuzele de pe liniile 4, 8, 23, 23B, 25, 29, 32, 35 și 40 vor circula până la orele 24.00 ale fiecărei zile, indiferent dacă este zi lucrătoare sau de week-end.

Graficele de circulație ale acestor linii vor fi afișate pe site-ul www.ratbv.ro, purtând mențiunea ”Valabil din 31.08.2023”.

Publicitate

A 14-a ediție a celui mai mare festival de bere din România debutează astăzi, iar organizatorii promit multe surprize pentru brașoveni și turiști. Principala noutate este că evenimentul are loc într-o nouă locație, în vecinătatea Parcului Tractorul, pe o suprafață de 20.000 de metri pătrați.

La ora 18.00 începe tradiționala paradă a carelor pe traseul Bulevardul Eroilor – Castanilor – 13 Decembrie – strada Turnului. În premieră, în acest an, la paradă vor fi prezenți și peste 20 de Juni călare, din toate cele 7 grupuri. La Oktoberfest 2023, organizatorii așteaptă 500.000 de participanți, atât din țară, cât și din străinătate.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes