Connect with us
Publicitate

Turism

Nou record al Aeroportului Braşov! În august au trecut pe aici aproape 20.000 de turişti

Publicat

pe

Publicitate

Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav a înregistrat un trafic în creştere în august, comparativ cu luna iulie. Astfel, potrivit datelor comunicate de conducerea Regiei Autonome Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav, în luna august, 19.105 pasageri au călătorit folosind facilităţile, în timp ce în luna anterioară numărul pasagerilor a fost de 10.044.

Perspectivele pentru perioada imediat următoare sunt foarte bune, consideră directorul Regiei Autonome Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav, Alexandru Anghel, având în vedere că există intenţii certe privind iniţierea unor noi rute, precum Oslo, Dubai, Paris, Dublin, Tel-Aviv sau Budapesta.

„După ce în urmă cu o lună am început colaborarea cu Wizz Air prin deschiderea zborurilor spre şi dinspre Londra, iată că adăugăm la lista rutelor aeriene încă un oraş important la nivel european, Dortmund, o destinaţie pentru care există cerere foarte mare în rândul pasagerilor din judeţul Braşov şi din judeţele învecinate. Suntem optimişti în privinţa potenţialului de dezvoltare al aeroportului şi contăm pe colaborare bună cu Wizz Air, materializată în cât mai multe zboruri şi destinaţii operate de la Braşov”, a declarat Alexandru Anghel, directorul general al Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav, potrivit bzb.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes