Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Nou mesaj al Oriandei, soția milionarului arestat Călin Donca: „Avem încredere că Dumnezeu / Universul are un plan”

Publicat

pe

Avocatul Teodor Cârnaț a transmis de curând un mesaj în care își manifestă sprijinul pentru familia Donca, după ce Călin Donca a fost reținut de autorități fiind acuzat de constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

Publicitate

„Eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuia să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul acasă și cum vor fi întreținuți ei cinci copii.

Chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate. Ea văd că recurge la ajutorul prietenilor”, a scris Teodor Cârnaț.

Orianda Donca, nou mesaj pe Instagram

Publicitate

Soția lui Călin Donca, Orianda, a distribuit mesajul avocatului Teodor Cârnaț și a mulțumit tuturor prietenilor care i-au transmis mesaje de susținere pe rețelele de socializare. Orianda a postat toate aceste mesaje în story-urile de pe Instagram, transmite dcnews.ro.

Într-unul dintre acestea, Orianda a transmis și un mesaj privitor la prietenii falși pe care consideră că familia sa i-a avut și care, acum, când Călin Donca este arestat, au dispărut din anturajul familiei.

„Provocările ne cresc, ne învață și ne fac mai buni. Prietenii apropiați care ne-au cunoscut inima și cu adevărat familia sunt în continuare alături de noi. Cei care s-au cernut a fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate care vor urma în viața noastră. Avem încredere că Dumnezeu / Universul are un plan și tot ce se întâmplă în aceste momente este spre evoluția noastră”, a scris Orianda Donca, pe Instagram.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes