Connect with us
Publicitate

Eveniment

Nou incident pe calea ferată. Întârzieri de până la 100 de minute, pentru 14 trenuri, din cauza unor deranjamente. Afectată a fost inclusiv cursa Brașov – București

Publicat

pe

Publicitate

O nouă zi, un nou incident pe căile ferate din România. Circulația a 14 trenuri a fost afectată din cauza unui deranjament apărut la sistemul de semnalizare. Problema a apărut pe relația Periș – Buftea – Chitila, în această dimineață. Reprezentanții CFR spun că timp de o oră, traficul feroviar a fost oprit pentru remedierea avariei. Trenurile blocate au acumulat întârzieri de o oră și jumătate, iar printre ele s-a aflat și garnitura care circula între Brașov și București.

„Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația trenurilor pe relația Periș – Buftea – Chitila a fost oprită timp de o oră, pentru intervenția personalului feroviar de specialitate în vederea remedierii unui deranjament la sistemul de semnalizare. Menționăm faptul că, trenurile care tranzitau acest interval de stații Periș – Buftea – Chitila au fost oprite temporar, în stații sau pe traseu, pănă la ora 7.05, când a fost remediat deranjamentului și restartat sistemul de semnalizare. CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor și îi asigură că personalul feroviar a intervenit în cel mai scurt timp pentru remediere și a depus toate eforturile necesare pentru restabilirea traficului în condiții normale de circulație”, a declarat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR SA,.

Reprezentanții CFR spun că cele 14 trenuri afectate au avut întârzieri cuprinse între 35 și 100 de minute. Sutele de călători care trebuiau să ajungă la destinație nu au avut decât să aștepte remedierea problemei pentru ca trenurile să pornească din nou la drum.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes