Connect with us
Publicitate

Eveniment

Noile măsuri de relaxare de la 1 iulie au fost amânate

Publicat

pe

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru a anunţat, într-o intervenţie la postul tv Digi24, că noile măsuri de relaxare ce urmau să fie anunţate la 1 iulie vor fi amânate. Pentru acest fapt a contat că în ultimele zile am înregistrat o creştere a numărului de îmbolnăviri, a numărului de pacienţi de la ATI şi a deceselor.

Mai mult, Nelu Tătaru a anunţat că în cazul în care numărul de infecţii cu Covid-19 va continua să crească ia în considerare noi restricţii pentru a izola focarele.

„S-a evaluat tot ce s-a întâmplat în cele două săptămâni, am avut o creștere a cazurilor, a numărului de decese. Recomandările sunt de a amâna noile măsuri de relaxare, urmărind evoluția numărului de cazuri și de pacienți de la ATI în săptămâna următoare. În ultimele două săptămâni o parte din cetățeni nu au respectat regulile, a crescut transmiterea comunitară. S-a decis să amânăm a patra linie de măsuri de relaxare. Noi evaluăm, iar dacă evoluția va fi favorabilă vom reveni asupra deciziei”, a declarat Nelu Tătaru.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes