Connect with us
Publicitate

Eveniment

Noi probleme cu avioanele programate să aterizeze pe Aeroportul Braşov! Aeronava Wizz Air de pe ruta Londra – Brașov a aterizat la Bucureşti, zborul retur este întârziat cu peste 3 ore

Publicat

pe

Publicitate

Astăzi, un zbor al companiei Wizz Air, codul de zbor W94457, care efectua ruta Londra Luton (LTN) – Brașov, a aterizat pe aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București, în jurul orelor prânzului. Conform unor surse boardingpass, aterizarea a avut loc din cauza unei posibile probleme tehnice în timpul zborului.

Deși informația cu privire la motivul aterizării nu a fost confirmată oficial de către compania aeriană, aterizarea a avut loc fără probleme la Otopeni.

În legătură cu zborul de retur, codul de zbor W94458, care ar fi trebuit să facă ruta Brașov – Londra Luton, compania aeriană a anunțat o întârziere semnificativă de peste trei ore. Pasagerii acestui zbor sunt sfătuiți să consulte informațiile de la companie pentru actualizări și programul actualizat al zborului.

Pentru pasagerii zborului W94457 Londra Luton – Brașov care a aterizat în București, se ia în considerare o alternativă terestră pentru a ajunge la destinația finală. Aceștia vor fi transportați pe cale terestră spre Brașov, în timp ce avionul implicat în aterizarea neplanificată urmează să fie mutat fără pasageri din București la Brașov în jurul orei 15:00.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes