Connect with us
Publicitate

Administrație

Noi măsuri de relaxare – Nunți cu 200 de persoane și meciuri de fotbal cu mai mulți spectatori la Euro 2020

Publicat

pe

man standing near the woman walking in party during nighttime
Publicitate

Autoritățile au anunțat că starea de alertă se prelungește cu 30 de zile. De asemenea, se introduc noi măsuri de relaxare.
Proiectul de prelungire a stării de alertă cu încă 30 de zile pe teritoriul României a fost adoptat în ședința de Guvern de miercuri, scrie Mediafax. Astfel, începând cu data de 12 iunie 2021, România este încă 30 de zile în stare de alertă.

Au fost adoptate și noi măsuri de relaxare. Premierul a anunțat că se va redeschide punctul de trecere a frontierei României cu Republica Moldova de la Rădăuți-Prut, județul Botoșani,

De asemenea, se va permite, în 28 iunie, participarea la evenimentul sportiv organizat în cadrul optimilor Campionatului European de Fotbal UEFA 2020, cu până la 50% din capacitatea maximă a tribunelor.

O altă măsură este aceea de a permite organizarea și desfășurarea în aer liber a evenimentelor, întâlnirilor, în cadrul campaniilor electorale aferente alegerilor locale parțiale din data de 27 iunie 2021, cu participarea a până la 1.000 de persoane.

Publicitate

Numărul de persoane care pot participa la evenimente private, precum nunți, botezuri etc. a fost mărit la maxim 200 de persoane în interior și cu asigurarea unui spațiu de 2 mp pentru fiecare participant.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes