Connect with us
Publicitate

Eveniment

Noi detalii în cazul incidentului de pe strada Pârâului, din Brașov! Minorul şi-a tăiat victima la degete, după ce nu a reuşit să îi fure maşina

Publicat

pe

Publicitate

În urma incidentului care a avut loc pe strada Pârâului din Brașov, unde un tânăr a înjunghiat un bărbat după ce a încercat să îi fure mașina, au ieșit la iveală noi detalii din ancheta cazului.

La data de 13 martie 2024, în jurul orei 18:15, un minor în vârstă de 17 ani a acostat un bărbat imediat după ce acesta și-a parcat autoturismul în zona Răcădău – Spitalul Județean din municipiul Brașov. Minorul a amenințat victima cu o macetă pentru a obține cheile autoturismului și a reușit să pătrundă în autoturism. Însă, victima l-a tras în exterior, ambele persoane căzând la sol.

În cadrul acestui conflict, victimei i-au fost provocate leziuni prin tăiere asupra degetelor de la mâna stângă, precum și asupra hainelor pe care le purta. Minorul a fugit de la fața locului, fiind ulterior prins de către organele legii.

Persoana în cauză a fost reținută la data de 13 martie 2024, iar la data de 14 martie 2024 a fost propusă pentru arestare preventivă la Judecătoria Brașov. În aceeași zi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a admis propunerea parchetului și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Publicitate

Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate de către polițiști din cadrul I.P.J. Brașov – Biroul de Investigații Criminale. Coordonarea și supravegherea activităților de urmărire penală au fost realizate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Detalii din acest caz vedeţi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes