Connect with us
Publicitate

Eveniment

Noi detalii în cazul crimei din județul Covasna. Bătrânul ucis și-a cunoscut călăul în spital și l-a rugat să locuiască împreună ca să îl îngrijească

Publicat

pe

Publicitate

Apar noi detalii în cazul oribilei crime petrecute în urmă cu două săptămâni, în județul Covasna. Principalul suspect, un bărbat de 56 de ani, a fost invitat de victimă, un pensionar de 86 de ani, să locuiască împreună pentru ca individul să aibă grijă de bătrân. Cei doi s-ar fi cunoscut la spital, iar de atunci au început să locuiască împreună.

Potrivit stirileprotv.ro, cei doi s-ar fi certat tot mai des în ultima vreme, iar pe 16 august bătrânul a fost înjunghiat mortal de cel care trebuia să aibă grijă de el. Rudele ar fi descoperit victima abia după câteva zile de la oribila crimă, iar atunci au alertat autoritățile.

„În primul moment a zis: domne, are grijă de mine, dar după aceea i-a fost frică, se vedea clar. De câte ori veneam, auzeam tot amenințari: îți tai gâtul, dau foc la casă. M-am dus cu copiii și băiatul meu, până să ajungă la ușa a simțit miros și atunci am sunat la 112”, a povestit nepoata bătrânului pentru Știrile PRO TV.

Între timp, principalul suspect dispăruse și a fost dat în urmărire de poliție. El a fost prins de polițiști în Constanța după opt zile de la sesizare. Vecinii spun că cei doi ar fi locuit împreună doar o lună și jumătate, iar certurile ar fi fost la ordinea zilei. Nimeni nu s-a gândit că scandalurile din casă se vor încheia cu o crimă.

Publicitate

Pe 25 august, principalul suspect a ajuns în fața instanței, iar judecătorii au decis să emită pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. Detalii suplimentare despre acest caz puteți citi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes