Connect with us
Publicitate

Eveniment

Noi detalii în cazul atacului cu arma asupra gimnastei din Brașov. Băiatul făcuse o obsesie pentru tânără şi o teroriza cu mesaje

Publicat

pe

Noi detalii ies la iveală în cazul atacului asupra gimnastei din Brașov. Băiatul, care făcuse o obsesie pentru ea, este fiul vitreg al unui primar din județ. El ar fi folosit arma de vânătoare a edilului pentru a trage spre geamul sportivei. După atac, a fost arestat pentru 30 de zile, iar săptămână aceasta, anchetatorii au decis să prelungească măsura până în noiembrie.

Publicitate

Florin Stoica se îndrăgostise de gimnasta Mirela Frîncu și începuse să o terorizeze cu mesaje. Cei doi se cunoșteau prin prieteni comuni, dar refuzul tinerei l-a scos din minți, transmite realitatea.net.

Tânărul este fiul vitreg al primarului din comuna brașoveană Ticuș și este student. El ar fi plănuit atacul după o seară în club.

La primele ore ale dimineții, acesta a venit în fața casei și a început să tragă spre geamul unde știa că se află dormitorul gimnastei Mirela Frâncu. A folosit o carabină, despre care se crede că îi aparține tatălui său. Gloanțele au ricoșat în tavan, iar bucăți de tencuială au căzut peste adolescenta aflată în pat.

Publicitate

Atacatorul a fost atunci arestat pentru 30 de zile, iar luna aceasta, anchetatorii au cerut prelungirea arestării preventive. În prezent Stoica Florin Gheorghe se află în arest la domiciliu până la data de 22 noiembrie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes