Connect with us
Publicitate

Social

Noi categorii de beneficiari în regulamentul pentru repartizarea locuințelor sociale din Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Persoanele care au avut de suferit în urma revoltei muncitorești anticomuniste din Valea Jiului, din august 1977, și victimele violenței domestice sunt noile categorii de persoane care, dacă au nevoie, ar putea primi o locuință socială în Brașov.

Noi categorii de beneficiari cuprinși în regulamentul pentru repartizarea și închirierea locuințelor sociale în Brașov.

Documentul urmează a fi modificat cu mai multe prevederi, iar un proiect de act normativ a fost pus în dezbatere astăzi.

“Coroborând modificările legislative, este necesară introducerea în categoria persoanelor îndreptățite a persoanele care au avut de suferit în urma revoltei muncitorești anticomuniste din Valea Jiului – Lupeni, august 1977. De asemenea, au fost introduse victimele violenței domestice. S-a impus obligativitatea înregistrării la organul fiscal competent a contractelor de închiriere. De asemenea, au fost introduse anumite prevederi în acest regulament prin care este reglementată și sunt clarificate anumite aspecte privind buna conviețuire și siguranța locatarilor din imobilul cu destinația de locuințe sociale”, a explicat purtătorul de cuvânt al Direcției de Asistență Socială Brașov, Monica Chelban, potrivit Radio România Brașov FM.

Publicitate

Documentația privind proiectul de hotărâre poate fi studiată pe site-ul Primăriei Municipiului Braşov (www.brasovcity.ro), iar cei interesați pot trimite propuneri până în 13 mai.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes