Connect with us
Publicitate

Eveniment

Ninsoarea i-a pus pe drumari la muncă. Zeci de utilaje de deszăpezire au acționat toată dimineața în Brașov și pe șoselele din județ

Publicat

pe

Ninsoarea abundentă care a căzut în Brașov noaptea trecută a acoperit șoselele cu un strat subțire de omăt. Pentru ca circulația să se desfășoare în condiții bune drumarii au trimis în teren, începând de la ora 4.00, 53 de utilaje care au deszăpezit străzile și au împrăștiat peste 320 de tone de material antiderapant.

Publicitate

Pentru început s-a acționat pe marile bulevarde, iar apoi utilajele au intrat și pe străzile din cartiere. La fel s-a întâmplat și în Poiana Brașov. Două utilaje au deszăpezit șoseaua către stațiune, iar alte cici au acționat pe toate străzile din Poiană.

Și angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri au lucrat la foc continuu. În județul Brașov au intervenit 47 de autoutilaje care au curățat șoselele și au împrăștiat aproape 200 de tone de material antiderapant.

Drumarii îi sfătuiesc pe șoferii care ajung în zonele de munte să își doteze mașinile cu anvelope de iarnă și să aibă la ei lanțuri antiderapante.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes