Connect with us
Publicitate

Administrație

Ninsoarea a scos din garaje utilajele de deszăpezire. 44 de autospeciale au curățat străzile din Brașov noaptea trecută

Publicat

pe

Publicitate

A nins abundent în municipiul Brașov seara trecută, iar odată cu apariția primilor fulgi de zăpadă au fost scoase pe traseu 44 de utilaje ale firmei de deszăpezire. Autospecialele au acționat atât pe străzile din oraș cât și pe cele din Poiana Brașov pentru ca în această dimineață circulația să se desfășoare în condiții bune.

„Primele utilaje au ieșit după ora 21.00, când a început ninsoarea, iar după ce au asigurat deszăpezirea s-au retras în baze, iar în această dimineață, după ora 4.00, au ieșit din nou pe străzile din Brașov, pe drumul de Poiană și în Poiana Brașov. Activitatea de deszăpezire a vizat, în prima etapă, străzile principale, după care s-a intrat pe cele secundare și cele din interiorul cartierelor. În acest moment toate străzile principale și majoritatea celor secundare și a celor din cartiere sunt deszăpezite la negru. Se mai acționează, cu 10 utilaje, în interiorul cartierelor și pe străzile în pantă din cartierul Șchei. În Poiana Brașov au acționat 5 utilaje, iar alte două au deszăpezit drumul spre Poiană”, au declarat reprezentanții Primăriei Brașov.

Aproximativ 170 de tone de material antiderapant au fost împrăștiate pe străzile din Brașov. În acest moment, stocul de sare este de aproape 2.300 de tone, dar reprezentanții municipalității spun că achiziționează săptămânal material antiderapant.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes