Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Nicolas Cage a dormit la Castelul Bran: „Mi-am petrecut noaptea acolo, dar nu cred că Dracula a dormit vreo noapte acolo, e mai mult ceva turistic”

Publicat

pe

Mai multe legende urbane au circulat în jurul actorului american Nicolas Cage. Acesta a lămurit mare parte din ele cu ocazia apariției la Jimmy Kimmel Live!. Nicolas Cage a venit să își promoveze noul film – „The Unbearable Weight of Massive Talent”.

Publicitate

Întrebat dacă a dormit în Castelul lui Dracula, Nicolas Cage a spus „da”, referindu-se probabil la Castelul Bran. „Mi-am petrecut noaptea acolo, dar nu cred că Dracula a dormit vreo noapte acolo, e mai mult ceva turistic”, potrivit ziare.com.

Cu această ocazie, actorul american cu un Oscar în palmares a lămurit câteva legende urbane care circulau în jurul lui:

A avut sau nu un șarpe cu două capete? Adevărat. Cage a plătit 80.000 de dolari pentru această creatură. „Îmi doream un vultur cu două capete, dar într-o zi managerul meu m-a sunat și mi-a spus că a găsit un șarpe cu două capete. Ei se luptau pe mâncare, fără să își deam seama că ajunge în același stomac. Trebuia să pun o spatulă între ei când mâncau. Până la urmă l-am dus la Zoo”.

Publicitate

Nicolas Cage are o pasăre numită Corvus Albus – o cioară albă. Aceasta poate să vorbească și iubește să stea pe capul musafirilor.

A transformat 20 de dolari în 20.000 la cazino? Adevărat. Întâmplarea a avut loc într-un cazino din Bahamas în urmă cu 20 de ani, iar Cage n-a mai jucat de atunci. „A fost o nebunie. cred că 30 de minute am câștigat în continuu. Orice număr alegeam, ieșea”.

Are o peșteră cu liliaci? Acesta a fost un mit fals. Dar Cage recunoaște că a avut intenția de a cumpăra o dată o peșteră pentru a sta dezbărcat cu soția lui de la acea vreme (Alice Kim) și a bea vin în peșteră.

Nicolas Cage (58 de ani) și a cincea lui soție, Riko Shibat (27 de ani), așteaptă o fată.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes