Connect with us
Publicitate

Administrație

Nici 16 ore de program nu sunt de ajuns la Aeroportul Braşov, companiile aeriene vor 18 ore: „Avem cereri neoficiale că ar trebui operaționalizat în intervalul 06.00 – 24.00”

Publicat

pe

Nici nu s-a prelungit bine programul la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, de la 12 la 16 ore, începând cu 15 ianuarie, între orele 07.00-23.00, că sunt deja cereri de la companii aeriene pentru o activitate prelungită până după miezul nopții.

Publicitate

“De la operatorii cu care discutăm și care vor să vină la Brașov, probabil că în aprilie – mai vor începe să operaționalizeze pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, deja avem cereri – nu sunt oficiale, sunt neoficiale – că ar trebui operaționalizat aeroportul în intervalul 06.00 – 24.00, respectiv 18h. Facem demersuri în acest sens. În momentul în care vom avea de la operatorii care solicită acest lucru și înscrisuri, vom depune către ROMATSA această cerere”, a spus președintele CJ Brașov, Șerban Todorică, potrivit Radio România Braşov FM.

Șeful administrației județene nu a dezvăluit numele noilor companii care ar putea opera zboruri de la Brașov din această primăvară.

La acest moment, doar Wizz Air are programate curse regulate spre Londra și Dortmund, iar în perioada iunie-septembrie, compania aeriană Sky Express Greece a anunțat că are planificate pentru zilele de sâmbătă zboruri pe ruta Heraklion – Brașov și retur, cu aterizare și decolare în jurul prânzului.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes