Connect with us
Publicitate

Cultural

Neversea 2023, între 6 și 9 iulie. Abonamentele pot fi rezervate cu 1 euro

Publicat

pe

Publicitate

Festivalul Neversea 2023 va avea loc între 6 și 9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța. Fanii pot alege 4 abonamente pe care le pot rezerva pe loc, fiecare la prețul de 1 euro.

Organizatorii anunță că, timp de 4 zile și 4 nopți, fanii care iubesc muzica, marea, plaja, răsăriturile, apusurile, petrecerile, libertatea și viața se vor bucura de o nouă ediție Neversea.

Cea de-a cincea ediție Neversea va aduce artiști în premieră în România, cei mai buni DJ-i și producători internaționali, precum și artiști români.

Organizatorii vin pentru ediția din 2023 și cu o poveste nouă și vor transforma plaja Neversea într-un loc cu decoruri fantastice: „oaza de libertate de la malul Mării Negre va fi plină de culori, entuziasm și energii bune aduse și de dansatori, animatori și acrobați pe picioroange, care vor defila printre zecile de mii de participanți. Fanii se vor putea încărca cu adrenalină și fericire din tot perimetrul festivalului, care, pe lângă scene, va găzdui și diverse activități interactive, sporturi pe apă, ateliere și workshopuri creative și inspiraționale, zone de fashion, make-up, hairstyle, mâncare și băuturi”.

Publicitate

Primele abonamente vor costa 79 de euro plus taxe și pot fi rezervate cu 1 euro pe abonament.

Cei care doresc să își asigure acum intrarea se pot înscrie pe Extasy până pe 21 noiembrie, pentru a-și rezerva abonamentul la prețul de 1 euro.

După crearea contului, fanii pot alege maximum 4 abonamente pentru Neversea 2023 pe care le pot rezerva pe loc, fiecare la prețul de 1 euro. Apoi, în data de 22 noiembrie 2022, vor plăti prețul întreg al abonamentelor rezervate.

În 2022, peste 260.000 de oameni au participat la cea de-a patra ediție Neversea, în cele 4 zile și 4 nopți de festival.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes