Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Netflix schimbă regulile pentru folosirea platformei și în România. Conturile nu vor mai putea fi împărțite fără plata unei taxe suplimentare

Publicat

pe

Schimbările pe care platforma Netflix le-a făcut în toată lumea ajung și la utilizatorii din România. Abonații nu își vor mai putea împărţi conturile de Netflix cu apropiaţii decât dacă vor plăti extra. Compania testează de mai bine de un an stoparea aşa-numitului „pasword sharing”, adică folosirea unui cont de Netflix de către mai multe persoane, din aceeaşi locuinţă, dar şi din afara ei, anunță paginademedia.ro.

Schimbarea s-a produs deja în America Latină şi în câteva ţări din Europa, iar de astăzi s-a răspândit în întreaga lume, inclusiv România. Anunţul a fost făcut chiar de Netflix, printr-un comunicat de presă, iar toţi utilizatorii urmează să primească şi un e-mail de informare.

„Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuinţă. Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanţă) şi pot beneficia de funcţiile noi, cum ar fi Transfer de profil şi Gestionarea accesului şi a dispozitivelor”, au anunțat reprezentanții companiei.

Cei care vor folosească serviciul Netflix la comun cu cineva din afara locuinţei, pot utiliza aceste funcţii:

Publicitate
  • Transferă un profil – Oricine îţi utilizează contul poate trasnfera un profil către un nou abonament pe care îl achită
  • Achiziţionează un extra abonat – Poţi folosi contul netflix la comun cu cineva care nu locuieşte cu tine pentru încă 2,90 euro pe lună.

Amintim că, înainte să ia această măsură, Netflix a decis în luna februarie să ieftinească abonamentul de bază în România, de la 7,99 de euro, la 4,99 de euro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes