Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Netflix recrutează oameni pentru un reality-show de tipul Squid Game, cu un premiu de 4,5 milioane de dolari

Publicat

pe

Netflix recrutează participanți pentru un reality show TV inspirat de cel mai popular serial al său din toate timpurile, Squid Game, anunță BBC.

Publicitate

Miza viitorului concurs nu va fi viața sau moartea, așa cum se întâmplă în drama distopică sud-coreeană.

În schimb, 456 de recruți din întreaga lume vor participa la jocuri în care „cea mai rea soartă este să plece acasă cu mâna goală”, ratând un premiu de 4,56 milioane de dolari.

Miercuri, platforma a anunțat că noul său serial de 10 episoade, Squid Game: The Challenge, va oferi „cea mai mare distribuție și cel mai mare premiu forfetar în bani din istoria reality TV”.

Publicitate

„În timp ce [jucătorii] se vor întrece printr-o serie de jocuri inspirate de show-ul original, plus unele noi și surprinzătoare, strategiile, alianțele și caracterul lor vor fi puse la încercare în timp ce concurenții sunt eliminați”, au explicat reprezentanții platformei.

Participanții trebuie să aibă cel puțin 21 de ani. Ei trebuie să vorbească limba engleză și să fie disponibili cel mult patru săptămâni la începutul anului 2023 pentru filmări.

Cei 456 de participanți sunt o aluzie la serialul TV, care prezintă același număr de jucători, protagonistul său principal Seong Gi-hun fiind denumit și Player 456.

Serialul sud-coreean de tip thriller spune povestea unor persoane îndatorate care concurează pentru un premiu uriaș în bani într-o serie mortală de jocuri pentru copii.

Squid Game deține recordul pentru cel mai popular serial Netflix din toate timpurile și a fost urmărit de 111 milioane de utilizatori în primele 28 de zile de la lansare.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes