Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Nesimţirea la cote maxime pe pârtie. În 30 de secunde a adunat un pumn de chiştoace

Publicat

pe

Nu mai este niciun secret că mulţi dintre turiştii care ajung pe domeniul schiabil de pe Valea Prahovei transformă muntele într-un coş de gunoi într-un singur weekend.  

Publicitate

Atât administratorii pârtiilor, dar şi monitorii de schi sau oameni de bine au postat pe paginile de socializare zeci de fotografii cu dezastrul lăsat în urmă de turiştii certaţi cu bunul simţ.

O ultimă ispravă a acestora a fost surprinsă de un instructor de schi din Sinaia. Mesajul său însoţit de o fotografie a fost postat pe Facebook.

”Dacă tot nu merg instalaţiile de altitudine, ne-am făcut puţin timp pentru a igieniza baza Pârtiei Noi (Cota 1000). De 30 de secunde şi 3mp au fost nevoie ca să strângem un pumn de chiştoace…

Publicitate

Oare şi în Austria/Elveţia se strâng la fel de multe? 

MUNTELE / PÂRTIA / POTECA / NATURA NU ESTE SCRUMIERĂ!

Nu avem nevoie de laude, ci doar de bunul tău simţ, respectul tău faţă de munte şi să abandonezi nepăsarea! De faci parte din categoria celor ce îşi strânge chiştoacele, ÎŢI MULŢUMIM în numele muntelui!”, a fost mesajul instroctorului de schi.

Turiştii se vaită totuşi că la punctele de îmbarcare la gondolă sau telecabină sunt foarte puţine coşuri de gunoi, motiv pentru care sunt nevoiţi să ”se descurce” pentru a nu mai urca pe pârtie cu sticlele goale sau alte obiecte de care nu mai au nevoie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes