Connect with us
Publicitate

Eveniment

Nereguli grave găsite în centrul Braşovului, în jurul Târgului de Crăciun din Piaţa Sfatului. Comercianţi care vindeau fără autorizaţie şi nu aveau firme. Amenzi de aproape 40.000 de lei

Publicat

pe

Publicitate

Nereguli grave găsite de Poliţia Locală în centrul Braşovului, în jurul Târgului de Crăciun din Piaţa Sfatului. Mai mulţi oameni au fost găsiţi că făceau comerț ambulant, aveau accesul interzis, desfășurau activități fără autorizație de funcționare, vindeau produse fără a deține calitatea de agent economic, şi nu aveau permis de Liberă Trecere. Totodată au fost găsiţi şi cerşetori care apelau la mila publică. Pentru toate aceste fapte Poliţia Locală a dat amenzi de aproape 40.000 de lei.

„Până în prezent, în aria de desfășurare a Târgului de Crăciun și străzile adiacente, polițiștii locali au aplicat 68 de sancțiuni, în cuantum de 38.640 lei, pentru încălcarea prevederilor H.C.L. nr. 201/2006*R, H.C.L. nr. 243/ 2005*R, H.C.L. nr. 251/ 2005*R, Legii nr. 61/ 1991*R, O.G. nr. 99/ 2000*R și O.U.G. nr. 195/ 2002*R. Situația este și va fi monitorizată pe întreaga perioadă de desfășurare a Târgului de Crăciun, iar în cazul în care se vor constata încălcări ale prevederilor actelor normative, se vor lua măsurile legale care se impun.

La nivelul Poliției Locale Brașov, a fost întocmit un plan de verificare și măsuri în ceea ce privește activitatea desfășurată în cadrul Târgului de Crăciun organizat în Municipiul Brașov. Și în perioada următoare, polițiștii locali cu atribuții în domeniu vor continua să verifice modul în care se desfășoară această activitate și să ia măsurile legale care se impun, în urma celor constatate.”, a transmis Poliţia Locală Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes