Connect with us
Publicitate

Sport

Naționala de volei masculin a României va juca ultimele trei meciuri din Golden League la Brașov. Partidele vor avea loc la Sala Sporturilor

Publicat

pe

„Tricolorii” vor întâlni în ordine Turcia, pe 10 iunie, Danemarca, pe 14 iunie, și Portugalia, pe 18 iunie, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, din Brașov. România a pierdut primele două întâlniri, 0-3 cu Portugalia și 0-3 cu Danemarca, dar a câștigat pe terenul favoritei grupei, Turcia, 3-2.

Publicitate

„E un meci în care România și-a ridicat nivelul jocului, în care am arătat un volei de calitate. Vrem să evoluăm și mai bine de la meci la meci și să obținem și alte victorii”, a declarat selecționerul României, Sergiu Stancu.

Toate cele patru naționale din grupa A a Golden League sunt calificate la Campionatul European care se va disputa între 28 august și 16 septembrie. România, Turcia și Portugalia chiar fac parte din aceeași grupă, care se va disputa în Israel.

Vizavi de primul meci, cel de sâmbătă, returul cu Turcia, Sergiu Stancu a declarat: „Întâlnim o adversară de mare valoare, care are în componență jucători care evoluează la câteva echipe de top ale Europei. Turcia, cu siguranță, va veni să-și ia revanșa pentru înfrângerea de la Konya, dar și noi vom fi la fel de motivați să mai câștigăm încă o data”.

Publicitate

România-Turcia va fi în direct la TVR 3, dar „tricolorii” fac apel la fani pentru a veni în număr cât mai mare la Sala Sporturilor din Brașov.

„E superb să joci cu sala plină, să ai în spate suporterii. În Turcia am jucat cu 12.000 de fani în tribune și a fost o atmosferă incredibilă. Pentru astfel de meciuri ne-am apucat de sport”, a subliniat antrenorul României, Sergiu Stancu.

Biletele pentru partidele din Golden League, de la Brașov, se pot achiziționa de pe site-ul iabilet.ro sau de la casele se bilete ale Sălii Sporturilor din Brașov. Accesul general este de 20 de lei, elevii, studenții și pensionarii plătesc 10 lei, iar copiii sub 14 ani au acces gratuit.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes