Connect with us
Publicitate

Eveniment

Napolitane cu salmonella, vândute în magazinele Lidl. Autoritățile au decis să retragă produsul de la comercializare, în toată țara

Publicat

pe

O nouă alertă alimentară a fost făcută publică de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Reprezentanții instituției au decis să retragă de la comercializare un sortiment de napolitane care este vândut în magazinele Lidl din toată țara. Motivul ar fi infectarea produsului cu salmonella.

Publicitate

Producătorul Pak Rampart d.o.o. recheamă preventiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g”, toate termenele de valabilitate și toate loturile. În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium. Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Clienții care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.

„Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această rechemare vizează exclusiv produsul Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Tastino, nu sunt afectate de această rechemare. Lidl România și producătorul Pak Rampart d.o.o. îşi cer scuze pentru neplăceri”, au anunțat reprezentanții lanțului de magazine.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

2 Comments

 1. Alexandru

  7 octombrie, 2022 at 8:56 am

  Doar atât? Retragere de la vânzare? Nu răspunde nimeni? Este un act terorist de ucidere în masă,cum pot autoritățile să treacă cu ușurință peste această diabolică faptă? Ne merităm soarta de ,,cetățeni îndobitociți,,!

 2. Apostolescu Cezar

  7 octombrie, 2022 at 5:03 pm

  Cine importa ? Cum și de către cine se face RECEPTIA ?
  Transmiteți asemenea ^stiri^,,,,nu mai exista jurnalism de investigație ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes