Connect with us
Publicitate

Opinii

Multă lume necăjită

Publicat

pe

Adrian Teacă, senior al presei braşovene şi condei ascuţit, fost om de bază la legendarul ziar braşovean „Gazeta de Transilvania”

Un site cunoscut pentru pozițiile sale antisistem, antiglobalizare, anti-UE, antivaccin, etnocentriste, homofobe etc. și, în general, o portavoce a propagandei Kremlinului, preia cu voioșie postarea pe Facebook a unui cunoscut avocat, care susține senin că termoscanarea e o procedură fascistă! Așadar, dacă vă ia un nene temperatura, de la distanță, la intrarea în magazin, bancă, primărie, finanțe… e nenorocire! De ce să mă mai mir că atâția oameni amărâți protestează cu mânie proletară la intrarea în supermarket? Ticăloșilor! Să vă fie rușine! Vă fac plângere penală! Numai un medic are voie! Nu mă atingeți!

Poți să-l controlezi pe om în geantă, poți să-i ceri bani pe pungile alea proaste, cică eco, poți să-l obligi să stea la coadă, la un metru și jumătate, să poarte mască, să se dea cu șmac pe mâini, orice, dar să nu-i pui aparatul ăla fascist la frunte! Până aici! Jos dictatura!

Eu un lucru mi-aș dori, maxim: să-l văd pe respectivul avocat făcând scandal împotriva termoscanării „fasciste” pe aeroportul Heathrow din Londra, sau pe Fiumucino din Roma, sau chiar și pe Domodedovo, din Moscova! În câte secunde credeți că ar fi pe burtă, cu cătușe la mâini?

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dan Juncă

    26 mai, 2020 at 12:41 pm

    Eu consider un lucru firesc să-ți fie luată temperatura, nu văd de ce atâta agitație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes