Connect with us
Publicitate

Eveniment

Motivul halucinant pentru care şoferul din Zizin a dat intenționat de 3 ori cu mașina peste verişorul lui, chiar în ziua în care micuţul împlinea 7 ani

Publicat

pe

S-a aflat motivul halucinant pentru care șoferul din Brașov a dat intenționat cu mașina peste copilul de șapte ani. Victima este vărul tânărului de 20 de ani de la volan, iar acesta a reacționat violent pentru a-i da o lecție băiatului pentru că a dat intenționat de 3 ori cu mașina peste el. Totul pentru că băiețelul ar fi aruncat cu pietricele în mașină.

Publicitate

Șocant este că s-a întâmplat chiar în ziua în care copilul împlinea 7 ani și toate rudele s-au adunat la el acasă. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, transmite realitatea.net.

În imagini se vede cum autoturismul trece pe lângă copil, iar după câteva secunde, când băiatul înaintează, șoferul dă brusc înapoi și îl lovește cu mașina de trei ori. Copilul era la un pas de moarte, iar motivul halucinant pentru care șoferul a recurs la acest gest este pentru că acesta a aruncat cu pietre în mașină.

In ajutorul băiatului au sărit vecinii și echipajele de salvare l-au transportat la spital.

Publicitate

Acasă la micuț s-au strâns mai multe rude, inclusiv șoferul care este vărul mai mare în vârstă de 20 de ani. Toți sărbătoreau chiar aniversarea copilului călcat de mașină de verișorul său. La fața locului au venit și polițiștii care au luat imediat declarațiile șoferului și au stat de vorbă cu familia. Copilul a ajuns în stare critică la spital și este internat la terapie intensivă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes