Connect with us
Publicitate

Eveniment

Motivele care au dus la gestul necugetat al poliţistei din Braşov. Tânăra s-ar fi certat cu soţul înaine să îşi pună capăt zilelor

Publicat

pe

Publicitate

Au apărut primele informaţii din ancheta poliţiei, după moartea tinerei poliţiste din Răcădău. Surse din anchetă spun că aseară, polițista s-a certat cu soțul ei, pe tema intervenției unei cumnate în relația lor, iar pentru a detensiona situația, soțul a plecat de acasă.

A urmat un schimb de mesaje între ei, iar în unul din mesaje ea ar fi scris că va rezolva toate problemele. Soțul l-a apelat pe tatăl fetei și i-a spus că nu poate gestiona situația, apoi i-a cerut ajutorul. Întrucât fata nu i-a răspuns la telefon tatălui ei, au mers împreună, soțul și tatăl, în locuință, unde au găsit-o împușcată și au anunțat la 112.

Ușa ar fi fost incuiată, fără urme de forţare. Femeia era împuşcată, iar pistolul era sub masă.

Tot surse din anchetă spun că mama fetei este cunoscută cu probleme psihice, ar avea Alzheimer. Mai mult, mama a crescut-o până la 18 ani, părinții fiind divorțați, după care a dat-o afară din casă. După 18 ani a locuit cu bunica din partea mamei, care e cunoscută şi ea cu probleme psihice.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes