Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Moștenitorul imperiului Ferrari şi soţia lui româncă vor petrece Paştele la Castelul Bran

Publicat

pe

Publicitate

Devenită Ferrari, Romina Gingașu, soția moștenitorului imperiului automobilistic Ferrari, uimește cu amănunte din viața sa modestă alături de Piero Ferrari, magnatul a cărui avere este de circa 5,6 miliarde de dolari.

Recent întorși din Bahrain, unde, unde a avut loc prima etapă a campionatului mondial de Formula 1, Romina, soția moștenitorul imperiului automobilistic Ferrari, se amuză că presa i-a acordat atenție ținutei sale purtate la dineul din regatul amintit, o rochie ieftină care a fost cumpărată de la H&M.”Suntem o familie foarte normală. El este foarte atent cu cheltuielile”, a spus Romina Ferrari într-un interviu în direct, pentru Digi FM.

”Vin în România o dată la 2-3 luni. Chiar acum o să venim de Paște. O să sărbătorim Paștele Catolic și Paștele Ortodox amândoi în România, avem în plan să vizităm Castelul Bran”, a povestit românca despre legătura sa strânsă cu România, țara unde s-a născut și format.

Romina Ferrari, soția moștenitorului imperiului Ferrari: ”Suntem o familie cât se poate de normală!

Publicitate

Romina, absolventă a Academiei Tehnice Militară, a vorbit și despre întâlnirea cu cel care i-a devenit soț, Piero Lardi Ferrari (77 ani): ”L-am cunoscut când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. Și astfel am răspuns și întrebării „de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine”. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am „decolat”.

În ultima lor vizită la București, soții Ferrari au vizitat colecția privată de automobile a lui Ion Țiriac.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes