Connect with us
Publicitate

Social

Monumentul Crucea Eroilor și Cimitirul Eroilor Revoluției Române din Brașov au fost curăţate cu utilaje profesionale de o firmă specializată

Publicat

pe

Kärcher România continuă misiunea de conservare a monumentelor și clădirilor istorice, de această dată în Brașov, prin curățarea ansamblului format din Monumentul Crucea Eroilor și Cimitirul Eroilor Revoluției Române din Decembrie 1989, din Parcul Eroilor. Acțiunea de curățare marchează o etapă importantă în cadrul strategiei companiei de protejare a patrimoniului cultural și istoric din întreaga lume.

Publicitate

Colaborare pentru menținerea și consolidarea monumentelor naționale

Monumentul și Cimitirul Eroilor Revoluției Române din Parcul Eroilor sunt locuri din Brașov cu importanță istorică, semnificative pentru comunitatea locală și pentru istoria națională a României, servind drept simboluri ale curajului și sacrificiului în lupta pentru libertate. Având deja o experiență demonstrată în conservarea a peste 150 de monumente și clădiri istorice peste tot în lume, Kärcher a decis să își continue angajamentul de responsabilitate socială, sprijinind un nou obiectiv emblematic din România.

Despre proiectul de curățare a Monumentului și Cimitirului Eroilor Revoluției Române din Parcul Eroilor, primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, a declarat: „Manifestările prilejuite de comemorarea eroilor brașoveni din decembrie 1989 sunt foarte importante pentru comunitatea noastră locală. Parcul Eroilor este locul unde, anual, ne reculegem cu gândul la cei care au plătit cu viața pentru libertatea noastră de astăzi. Suntem onorați să avem Kärcher ca partener într-un proiect de curățare a elementelor din parc. De asemenea, am convenit să extindem colaborarea noastră inclusiv la nivel de identificarea de soluții potrivite pentru curățarea altor obiective importante pentru brașoveni, ca de pilda Piața Sfatului.”

Publicitate

„În acest an, Kärcher România a făcut un pas important în cadrul misiunii sale de a păstra și de a pune în valoare monumentele și clădirile istorice din România. Suntem bucuroși să anunțăm finalizarea proiectului nostru de curățare a Monumentului Crucea Eroilor și Cimitirul Eroilor Revoluției Române din Brașov. Această acțiune demonstrează respectul față de trecutul nostru și protejarea moștenirii noastre pentru generațiile viitoare. Conștienți fiind de importanța acestui monument pentru comunitățile noastre, suntem mândri că am putut să aducem expertiza și tehnologia Kärcher în beneficiul orașului Brașov.”afirmă Mihaela Dărângă, Director Marketing, Product Management & Academy Kärcher România.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes