Connect with us
Publicitate

Cultural

Monica Anghel, pe scena Filarmonicii Brașov. Celebra cântăreață va susține două spectacole la închiderea celei de-a 145-a stagiuni

Publicat

pe

După o stagiune bogată în evenimente de excepție, Filarmonica Brașov a anunțat marea închidere a celei de-a 145-a stagiuni. Ultimul concert va avea loc de două ori, pe 15 și 16 iunie de la ora 19 și este intitulat “O istorie simfonică a muzicii ușoare românești”.

Publicitate

Concertul va fi condus de maestrul Andrei Tudor, cunoscut pentru proiectele sale de mare anvergură din domeniul muzicii ușoare și îi va avea ca protagoniști pe Monica Anghel și tenorii Florin Estefan, Eusebiu Huțan, Cristian Mogoșan și Hector Mendoza.

În program sunt pregătite în formulă simfonică piese celebre din repertoriul muzicii ușoare românești, precum „Copacul”, „Oameni”, „Spune-mi”, „Dau viața mea pentru o iubire” și multe altele!

Înainte de acest concert, filarmonica brașoveană va mai susține un singur concert simfonic, pe 8 iunie, de la ora 19, în cadrul căruia dirijorul Palmer Barnaby, Horia Mihail și orchestra simfonică a Filarmonicii Brașov vor interpreta un program compus doar din piese de Wolfgang Amadeus Mozart.

Publicitate

Biletele pentru toate evenimentele Filarmonicii Brașov se găsesc la casieria Sălii Patria sau online pe site-ul bilet.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes