Connect with us
Publicitate

Social

Momente din tinereţea braşovencei Mihaela Tatu. A lucrat ca muncitor necalificat la Hidromecanica Brașov: „M-am angajat cu pile”

Publicat

pe

Publicitate

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Mihaela Tatu a făcut o serie de dezvăluiri despre viața ei înainte de celebritate. A avut multe meserii înainte să devină cunoscută publicului larg.

Mihaela Tatu a cunoscut celebritatea cu emisiunea “De 3X femeie”, producție pe care o realiza și modera, iar în prezent este trainer în comunicare. La 30 de ani a început să lucreze în Radio, la 40 de ani era celebră în televiziune, iar în prezent, Mihaela Tatu a găsit puterea să-și schimbe din nou viața, devenind trainer în comunicare, transmite libertatea.ro.

Mihaela Tatu este omul de televiziune pentru care nu au existat subiecte tabu, ceea ce i-a adus succesul pe micile ecrane. Nu a fost scutită de frământări, accidente sau depresii, dar a găsit vindecare pentru toate și cu ajutorul călătoriilor spirituale pe care le-a făcut.

Mihaela Tatu: „Acela a fost unul dintre momentele educative prin care am trecut”

Publicitate

În emisiunea de la Kanal D, Mihaela Tatu a recunoscut că mama ei nu a lăsat-o să devină studentă la actorie, la vârsta de doar 18 ani, așa că s-a angajat ca muncitor necalificat la Întreprinderea Hidromecanica Brașov. Rapid și-a dat seama că această meserie nu i se potrivește, așa că a făcut cursuri de desenator tehnic și de contabilitate. „În momentul în care ajungi, de fapt, am o vorbă: viața e formată din evenimente pozitive și din evenimente educative. Acela a fost unul dintre momentele educative prin care am trecut.

Atunci când vezi cât de greu se câștigă banul, când vezi că ai fost crescută într-un anumit fel și te poartă viața într-o zonă pe care nu o cunoști și nu te caracterizează, vrei să îți depășești condiția, pentru că trebuie să fac o mărturisire: m-am angajat cu pile ca muncitor necalificat”, a povestit Mihaela Tatu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, conform kanald.ro.

Până să ajungă la televiziune, Mihaela Tatu a lucrat și în contabilitate timp de 10 ani de zile. „Nu munca de jos, ci greutățile și activitățile cu care eu nu sunt în armonie m-au pus cu burta pe carte. Am plecat, după aceea și de la contabilitate, pentru că, nici acolo, nu a rezonat cu mine și am plecat urgent și de acolo… adică urgent…după 11 ani.

În concluzie, da, îmi doresc să fac lucruri și probabil că asta vine de undeva din ființa mea, pentru că acum, după Revoluție, cu aceste curente de dezvoltare personală mi-am dat seama că să faci din muncă pasiune. Aiurea! Pe vremea aia, munceai ceea ce găseai la îndemână.

Însă, întotdeauna, mi-am depășit condiția. Pentru asta, a trebuit muncă și întotdeauna prin examene și concursuri am luat posturile și, în al doilea rând, să îmi placă ceea ce fac, să fac cu pasiune și asta mi-a ieșit”, a mai spus aceasta.

De ce nu a mai prezentat „De 3Xfemeie”

Întrebată cum și-a încheiat colaborarea în anul 2008, cu postul de televiziune unde a debutat, fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu a fost nicidecum dată afară. Ea și-a dat demisia deoarece și-a dorit să facă altceva.

„Mi-am dat seama până unde poate să meargă o presă de scandal! Nu, nici vorba! Nu m-am certat cu nimeni! Nici pe scările… nici nu m-a împins! Nici nimic! Nu s-a întâmplat nimic din toate astea! Nu știu de unde au putut să apară! Am zis: Gata! Ajunge! Nu m-am certat cu niciun fel de producătoare!

Însă mi-am dat seama cu o zi înainte că emisiunea De 3X femeie nu mai era Mihaela Tatu, ci era așa acolo multă lume! Nu prea mai aveam ce să mai caut acolo!

„Mama m-a crescut așa: «Nu întoarce vorba șefilor și oamenilor mai în vârstă!»”

Și când se face promovarea unei emisiuni care se numește De 3X femeie și Mihaela Tatu care reprezenta De 3X femeie nu este invitată atunci eu nu mai aveam ce să mai caut acolo! Și mi-am dat demisia! Foarte simplu a fost!

Eu rabd mult, mult, mult și înțeleg lucruri și înțeleg comportamentul uman până la un moment dat! Pe vremea aceea practicăm comunicarea pasivă, în care răbdăm, răbdăm, răbdăm și dacă îmi făceai așa era paharul umplut! Și plecăm! Așa s-a întâmplat atunci! Acum n-aș mai fi la fel! Acum am curajul să pot comunica cu cei care au ceva să spună! Mama m-a crescut așa: «Nu întoarce vorba șefilor și oamenilor mai în vârstă!» Și asta am făcut!”, a spus Mihaela Tatu la Kanal D.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes