Connect with us
Publicitate

Cultural

Moldovenii de la „Moldsilva” își vor perfecta cadrele la Universitatea Transilvania în urma unui acord de colaborare cu „Romsilva”

Știri Brașov

Publicat

pe

„Moldsilva” din Republica Moldova și „Romsilva” au semnat un Memorandum de colaborare.

O delegație din R. Moldova formată din secretarul de Stat al Ministerului Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului Maxim Popov, împreună cu directorul Agenției „Moldsilva” Dumitru Cojocaru, directorul Institutului de Cercetări și Amenajări Silvice Dumitru Galupa și Ștefan Deleanu directorul Rezervației Naturale „Plaiul Fagului” se află într-o vizită de studiu la Institutul de Cercetare și Dezvoltare de pe lângă Universitatea Transilvania din Brașov.

„În cadrul acestei vizite a fost semnat un Memorandum de colaborare cu Regia Națională a Pădurilor „Romsilva” ce vizează domeniul perfectării cadrelor, instituirea unor burse de studii la Universitatea Transilvania din Brașov, dar și schimbul de material săditor”, potrivit unui comunicat al Agenției. 

Publicitate

Agenda acestui eveniment mai include vizite de documentare și discuții la Direcțiile Silvice Brașov, Sibiu, Ploiești și Tulcea, unde urmează semnarea unui alt memorandum de colaborare în domeniul ecoturismului în regiunea Dunării de Jos.

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea
Publicitate
Publicitate

De Interes

>