Connect with us
Publicitate

Util

Modificări la capătul de linie RATBV din Livada Poştei. Mai multe autobuze îşi schimbă peronul de îmbarcare

Publicat

pe

În vederea creșterii gradului de siguranță oferit la îmbarcarea și debarcarea bicicletelor din remorcile atașate autobuzelor de pe linia 20 (Livada Poștei – Poiana Brașov), RATBV schimbă de sâmbătă, 27 mai, peronul ce deservește această linie.

Astfel, din acest week-end, dar cu aplicabilitate în toate zilele săptămânii, autobuzele de pe linia 20 vor opri la primul peron al capătului de linie, respectiv cel din fața Casei Baiulescu, iar autobuzele de pe liniile 4 și 50 vor opri la ultimul peron, cel aflat cel mai aproape de șosea (Bd-ul Eroilor).

Practic se realizează o rocadă între autobuzele 4 și 50, pe de o parte și cele de pe linia 20, pe de altă parte.

Acum câteva săptămâni RATBV a implementat o variantă pentru îmbarcarea bicicletelor, care a dat unele rezultate, iar acum se optimizează și mai mult această activitate, mai ales pentru a preveni apariția oricărui incident.

Publicitate

„Le reamintim bicicliștilor solicitarea de a se prezenta la peroanele liniei 20 cu 10 minute înainte de plecările programate în orare, pentru ca operațiunile de încărcare să nu afecteze graficele de circulație.”, transmite RATBV

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes