Connect with us
Publicitate

Util

Modificări importante în traseele RATBV. Programul autobuzelor pentru ziua de 1 mai

Publicat

pe

Publicitate

RATBV îi informează pe utilizatorii liniei 54 despre faptul că sâmbătă, 29 aprilie 2023, între orele 07.00 – 18.00, circulația autobuzelor pe acest traseu ce asigură legătura între Triaj și Hidro A va fi suspendată. Măsura este determinată de faptul că Sucursala Regională de Căi Ferate Brașov va efectua în intervalul menționat lucrări în zona trecerii la nivel cu calea ferată la intersecția cu strada Fundătura Hărmanului.

O altă modificare operată de RATBV vizează linia 40, care asigură legătura între Gara CFR Brașov și cartierul Stupini. Având în vedere cererea foarte redusă înregistrată pentru tronsonul Stupini Izvorului – Lujerului, din data de 1 mai autobuzele de pe linia 40 vor avea capăt de linie în stația Stupini Izvorului, fără a mai deservi, pe nici un sens, stațiile Dulgherului și Lujerului. Această schimbare nu va implica modificări ale graficelor de circulație.

În altă ordine de idei, RATBV anunță faptul că luni, 1 mai 2023, zi liberă potrivit legii, își adaptează graficele de circulație la cererea de transport existentă, astfel că în municipiul Brașov și Zona metroplitană Brașov autobuzele și troleibuzele vor circula potrivit orarelor specifice unei zile de duminică.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes