Connect with us
Publicitate

Administrație

Modernizarea tronsonului de cale ferată dintre Predeal și Brașov va mai avea de așteptat. Licitația va fi lansată abia anul viitor

Publicat

pe

Cei aproape 30 de kilometri de cale ferată dintre Brașov și Predeal vor rămâne neschimbați în perioada următoare. Licitația pentru modernizarea acestui tronson va fi lansată abia anul viitor, anunță jurnaliștii radiobrasovfm.ro.

Publicitate

Reprezentanții CFR Infrastructură spun că momentan proiectantul realizează studiul de fezabilitate pentru refacerea liniei de cale ferată. Reprezentanții companiei de transport spun că până acum s-au făcut lucrări de modernizare pe magistrala București – Brașov, însă numai până la Predeal. Pe acea porțiune cele 70 de trenuri care circulă zilnic pot atinge o viteză maximă de 140 de kilometri pe oră.

„Pe tronsonul Predeal – Braşov avem deja în execuţie contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate. Studiul de fezabilitate are un procent de implementare de 46%. Termenul estimativ pentru prezentarea ofertei finale, variantei optime de modernizare pe acest tronson, este anul 2022. (…) Stă la baza lansării următoarelor etape, şi anume, proiectare şi execuţie”, a declarat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, pentru aceeași sursă.

Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    11 ianuarie, 2022 at 8:43 am

    Așa este la noi…..lasă ca mai merge un an,nu se strică încă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes