Connect with us
Publicitate

Cultural

MMXX, cel mai nou film semnat de regizorul Cristi Puiu, se vede la Centrul Cultural Reduta

Publicat

pe

MMXX, cel mai nou film semnat de regizorul Cristi Puiu se vede la Centrul Cultural Reduta, în data de 20 decembrie, la ora 19.00. Preţul pentru un bilet este de 20 de lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii plătesc doar 10 lei.

Publicitate

Cel mai nou film semnat de Cristi Puiu, MMXX, a avut premiera mondială în perioada 22-30 septembrie, la Festivalul Internaţional de Film San Sebastian (SSIFF, Spania), unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de film din lume, ajuns la cea de-a 71-a ediţie, unde a fost selectat să participe în competiţia oficială Donostia Zinemaldi.

MMXX prezintă patru scurte momente în timp care surprind rătăcirile unor suflete blocate la răscrucea istoriei.

Oana Pfifer, o tânără terapeută, vizibil distrasă din motive necunoscute, se strecoară puțin câte puțin în plasa chestionarului pe care clientul său ar trebui să îl completeze.

Publicitate

Mihai Dumitru, fratele mai mic al Oanei, îngrijorat de pregătirile pentru aniversarea sa și fără să-și dea seama cât de nepotrivite sunt pretențiile sale, se trezește prins într-o poveste mult mai mare decât poate duce.

Septimiu Pfifer, soțul Oanei ascultă o poveste stranie în care a fost prins colegul său de la ambulanță în urmă cu mult timp, în timp ce așteaptă rezultatele unui test de SARS COV 2 în camera de garda a spitalului unde lucrează.

Narcis Pătrănescu, inspector la brigada de crimă organizată, tulburat de moartea recentă a unuia dintre colegii săi, se trezește prins într-o poveste întunecată în timp ce interoga o tânără.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes