Connect with us
Publicitate

Eveniment

Mită într-o mașină de poliție din Râșnov. Un șofer prins băut la volan a pus 200 de lei în portbagajul unei autospeciale MAI ca să scape de amendă

Publicat

pe

Gest incredibil făcut de un bărbat care a fost oprit în trafic de polițiștii din Râșnov. El a încercat să îi mituiască pe oamenii legii punând în autospeciala MAI o sumă de bani, cu speranța că va scăpa fără sancțiune în urma întâlnirii cu oamenii legii.

Publicitate

Șoferul circula prin stațiune în momentul în care agenții de la Rutieră l-au tras pe dreapta pentru un control de rutină. Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost 0,36 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Agenții i-au cerut șoferului să rămână în autoturismul său până când ei întocmesc actele legale de constatare a contravenției. Dar individul nu a ascultat și a vrut să scape mai ieftin și mai ușor din această încurcătură. Așa că a ieșit din mașina sa și s-a îndreptat către autospeciala de poliție, a deschis portbagajul și a pus acolo suma de 200 de lei.

„În timp ce polițistul scotea bonul cu valoarea aferentă testării, conducătorul auto a pus o sumă de bani în portbagajul autospecialei MAI. Agentul de poliție a refuzat suma de bani și, întrebându-l pe conducătorul auto, pentru ce îi este oferită, acesta i-a comunicat că dorește să fie iertat și, în consecință, documentele de constatare să nu fie întocmite. Momentele au fost înregistrat de bodycam-ul din dotarea polițistului”, au declarat reprezentanții Direcției Generale Anticorupție.

Publicitate

Unul dintre polițiști a anunțat imediat tentativa de mituire la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Brașov. Individul a fost dus la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, iar procurorii urmează să decidă dacă îl vor reține pentru 24 de ore și ulterior dacă îl vor trimite în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Șoferul este acuzat de dare de mită.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes