Connect with us
Publicitate

Eveniment

Misterul în cazul femeii din Braşov care a dispărut după ce şi-a făcut cont pe Tinder se adânceşte: „De ce și-ar lăsa florile rămase de la mama noastră, care a decedat, să se usuce?”

Publicat

pe

Misterul româncei care a dispărut la scurt timp după ce și-a făcut cont pe Tinder se adâncește. Familia femeii din Brașov nu mai știe nimic despre ea de aproape două săptămâni, de când aceasta a plecat în Belgia, pentru un interviu de angajare. Ulterior, sora și cumnatul ei au aflat că, de fapt, din Belgia, Sabina Tomescu plănuia să plece în Egipt, în stațiunea Sharm El Sheikh, destinație spre care își cumpărase bilet de avion, urmând să revină în țară pe 28 iunie. 

Rudele Sabinei Tomescu au sperat că din laptopul acesteia, pe care l-a lăsat acasă, vor afla informații suplimentare despre ce s-a întâmplat cu ea, dar nu au găsit niciun indiciu care să ajute în investigația demarată de familie pe cont propriu, transmite gandul.ro.

În acest timp, polițiștii din Brașov anchetează cazul, aceștia semnalându-le dispariția româncei și colegilor de la Bruxelles.

Apropiații femeii de 41 de ani sunt cu atât mai îngrijorați cu cât aceasta nu și-ar fi neglijat niciodată florile pe care le iubea atât de mult și care îi rămăseseră amintire de la mama sa, care a decedat.

Publicitate

Până în urmă cu câteva luni, Sabina Tomescu a lucrat la o corporație, într-un proiect de facturare pe limba germană. După ce a rămas fără loc de muncă, femeia i-a anunțat pe apropiați că va pleca la Bruxelles, pentru a susține un interviu de angajare la o companie belgiană. Rudele și-au făcut griji în momentul în care aceasta nu s-a mai conectat deloc pe telefonul mobil și nu le-a mai dat niciun semn.

Ultima dată când au vorbit cu ea a fost pe data de 24 iunie, iar de pe 26 iunie, telefonul femeii este închis. Sora și cumnatul brașovencei au încercat să afle ce se întâmplă și au intrat în apartamentul acesteia, în speranța că vor găsi aici indicii care să-i ajute. Așa au aflat că Sabina Tomescu își cumpărase bilet de avion pe ruta Bruxelles – Sharm El Sheikh, urmând să revină în țară pe 28 iunie.

Sabina nu le-a spus apropiaților despre călătoria sa în Egipt, ei știind doar că va pleca în Belgia pentru câteva zile. Rudele acesteia povestesc că femeia, care era necăsătorită și nu avea copii, își căuta un partener online și își făcuse de curând cont pe Tinder.

Familia Sabinei se gândește la ce este mai rău și ia în calcul varianta ca femeia să fi picat în plasa vreunui escroc sentimental, să fi ajuns pe mâinile traficanților de carne vie, iar acum să fie sechestrată pe undeva.

”De ce și-ar lăsa florile rămase de la mama noastră, care a decedat, să se usuce?”

Apropiații nu știu dacă Sabina Tomescu a părăsit teritoriul Belgiei, în schimb au aflat că, într-adevăr, ea a mers la firma unde voia să se angajeze și a susținut interviul, dar răspunsul angajatorului a fost unul negativ în urma discuțiilor purtate cu românca.

În încercarea de a desluși misterul dispariției fiicei sale, tatăl ei a căutat în laptopul lăsat de Sabina acasă orice informație care ar fi ajutat să dea de urma ei. Din păcate, a constatat că aceasta nu folosea computerul pentru discuțiile online.

„Am aflat că folosea laptopul doar pentru a viziona filme. Tot ceea ce ne-ar fi putut ajuta este pe telefon. Noi nu avem cum să aflăm mai multe decât am aflat inițial. S-a demarat ancheta poliției în mod oficial. Este deja o anchetă internațională”, a spus, pentru Gândul, cumnatul femeii, Alexandru Popescu.

Până acum, nu s-a mai întâmplat niciodată ca Sabina Tomescu să nu ia legătura cu familia ei sau să aibă telefonul închis, ea petrecând foarte mult timp online. Mai mult, nu și-ar fi lăsat niciodată neîngrijite florile din apartament, pe care le avea de la mama sa, care a murit.

„Să nu se conecteze la Wi-Fi deloc, de ce ar face asta? De ce și-ar lăsa florile rămase de la mama noastră, care a decedat, să se usuce?”, sunt o parte dintre întrebările pe care și le pune și sora femeii.

Numele Sabinei Tomescu nu figurează încă pe site-ul Poliției belgiene, la rubrica de persoane dispărute.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes