Connect with us
Publicitate

Social

Misiune inedită pentru polițiștii din Măieruș. Doi agenți au fost moașe la nașterea unui bebeluș

Publicat

pe

De o misiune de neuitat au avut parte doi polițiști din Măieruș. Un localnic a sunat disperat la postul de poliție din sat pentru că nu știa cum să își ajute soția care urma să nască. În lipsa unui medic care să fie în apropiere, omul s-a gândit că cel mai bun ajutor l-ar putea oferi oamenii legii.

Publicitate

„Imediat după apel, agentul principal de poliție Cîndea Emanuel, împreună cu al său coleg, agent de poliție Regulă Andrei, s-au deplasat la locuința viitorilor părinți, unde, văzând starea în care mămica se afla, au hotărât că e necesară transportarea de urgență a acesteia la o unitate medicală”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Dornic să vină pe lume cât mai repede, bebelușul era cât pe ce să se nască chiar în mașina poliției.

„Ajunși cu femeia lângă autospeciala de poliție, aceasta le-a comunicat colegilor noștri că cel mic este nerăbdător să ajungă pe lume, astfel, au revenit în interiorul locuinței, unde, fiind în apel telefonic cu cadrele medicale, colegii noștri au reușit să o ajute pe femeie să nască”, au mai spus oficialii IPJ.

Publicitate

În tot acest timp, un echipaj de la ambulanță era pe drum, iar când au ajuns la casa oamenilor medicii i-au preluat pe proaspăta mămică, dar și pe pruncul ei nou născut și i-au transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite.

„Au trecut aproape 10 luni de atunci, iar acum, domnu’ Manu și Andrei se întâlnesc adesea cu familia fericită, având sufletul plin cu bucurie, știind că au contribuit la aducerea pe lume a unei vieți, aceștia având și aprecierea cetățenilor pentru modalitatea în care își desfășoară activitatea. Agentul principal de poliție Cîndea Emanuel și agentul de poliție Regulă Andrei sunt o dovadă a faptului că umanitatea nu s-a pierdut, că polițistul trebuie să fie în permanență pregătit să intervină în orice situație, iar în cazul de față, avem doi oameni modești, respectuoși și apreciați de cetățenii printre care se află zilnic”, au mai completat reprezentanții IPJ Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes