Connect with us
Publicitate

Eveniment

Misiune inedită pentru poliţiştii braşoveni: „Gheorghe a sunat la 112 pentru a ne împărtăși gândurile întunecate care-l fac să își dorească să renunțe la viață”

Publicat

pe

Publicitate

Intervenție inedită la polițiștilor brașoveni. Oamenii legii au fost chemaţi de un bărbat care se afla într-o cameră de hotel şi care le-a spus că vrea să își pună capăt zilelor.Datorită intervenției prompte a polițiștilor omul a renunțat la gândurile negre şi a revenit la sentimente mai bune.

Doi negociatori cu experiență, dar şi polițistă care a vorbit în permanență la telefon cu bărbatul au fost cei care au rezolvat cazul.

„Problemele omului nu dispar înecate într-o sticlă cu alcool, iar depresia poate fi înlăturată doar prin sprijin, consiliere și tratament.

Aseară, Gheorghe, un bărbat de 42 de ani, ne-a sunat prin 112 pentru a ne împărtăși gândurile întunecate ce-l încearcă și care-l fac să își dorească să renunțe la viață, după ce s-a încuiat singur într-o cameră de hotel.

Publicitate

A fost suficientă o echipă formată dintr-o polițistă cu experiență, la celalalt capăt al telefonului, un echipaj prompt care s-a deplasat la fața locului și o grupă de luptători, care a permis celor doi negociatori cu experiență să ajungă în timp util și să determine victima să renunțe la intențiile sale.

Și au reușit, grație muncii în echipă, sincronizării și a credinței că viața oricărui om trebuie salvată.”, a transmis Poliția Brașov pe Facebook

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes