Connect with us
Publicitate

Eveniment

Misiune contracronometru pentru jandarmii din Predeal, pentru găsirea unui micuţ de numai 5 ani: „Vreau la mama!”

Publicat

pe

Pentru jandarmii din Predeal, o zi obișnuită de serviciu pe pârtie s-a transformat într-o secundă într-o misiune contracronometru pentru găsirea unui băiețel de numai 5 ani care s-a pierdut de mama sa.

Publicitate

Radu și Vasile se aflau astăzi în patrulare pe Pârtia Clăbucet, când au fost opriți de o turistă care, speriată și panicată, i-a rugat s-o ajute să-l găsească pe fiul ei de 5 ani care a plecat de lângă ea și pe care nu-l mai găsește. Imediat colegii noștri au plecat în căutarea minorului și cu sprijinul primit de la ceilalți jandarmi aflați pe pârtie, au reușit ca în aproximativ 15 minute să-l găsească pe băiețel, la o distanță de 500 de metri de locul de unde se afla mama sa, pierdut și dezorientat în mulțimea de turiști.

„Vreau la mama!” au fost cuvintele auzite de jandarmi, ceea ce s-a și întâmplat în cel mai scurt timp, diminuând tensiunea atât a micuțului, cât și a mamei.

În mai puțin de o săptămână este cea de-a doua întâmplare de acest fel, în care copiii se pierd de părinții lor în locuri aglomerate, de aceea revenim cu recomandarea ca adulții să acorde atenție sporită supravegherii minorilor, pentru evitarea unor situații care ar putea deveni periculoase sau chiar dramatice.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes